Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 04:49 - СКАНДАЛНО! Общинска охрана “цъка” белот по време на служба?!?!? (снимки и видео)
Автор: pulsar Категория: Новини   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.06.2009 04:51


Пловдив, Главната, 1:00 часа през нощта на 25.06.2009…

Четирима униформени служители на Общинска охрана седят в предизборния щаб на ВМРО насред центъра на Главната в Пловдив и познайте какво правят - играят карти?!?!?!?

Звучи като виц, нали? Е да, ама не е, никакъв виц не е, за съжаление, а чистата истина !?!?!?!

Първоначалната ми мисъл беше, че съм се заблудил или не съм видял нещо както трябва, но след като приключи разходката ми из Градската градина, час по-късно (сиреч към 2 през нощта), купонът в предизборния щаб на ВМРО продължаваше с пълна сила. За това реших да мина оттам с телефона си и да заснема това чудо на съвременната охранителна система ?!?!?

За много кратко се вижда как четирима души стоят около маса и държат в ръцете си карти за игра, очевидно белот. За по-сигурно, реших да се прибера до вкъщи, да си взема фотоапарата и да заснема това безгрижие, което беше подгонило така унесените в игри и закачки общински охранители. Скришно се надявах, че планът ми не ще проработи, че те щяха да са станали вече оттам и да изпълняват задълженията си НО…

УВИ, след 5 минути отново бяха там, отново играеха… По главната минаваха доста хора, гледаха учудени какво става и защо ли става??? Но нищо не можеше да обезспокои “Световния Турнир по Среднощен Белот - Пловдив- 2009-та” и минувачите бяха удостоени само с един лош поглед от страна на зорките, безкомпромисни служители на закона и… играта продължаваше ли, продължаваше…

Явно ние-данъкоплатците, много добре си вършим работата като чинно си плащаме да ни пазят, да не ни ограбват, да сме сигурни в една закрила от страна на закона… Е да, ама не ! По време на разходката ми, четиредесет минути по-рано от случката, в Градската градина нямаше НИТО ЕДИН служител на Общинска охрана, НИТО ЕДИН !

То не е хубаво да говоря така на ръка, но ако през това “игрово” време (в 2:00 часа през нощта) на някой му се случва нещо лошо в Градската градина-насред центъра на Пловдив, единственото на което можете да се надявате е висша сила да се смили над вас, докато вървят поредните ръце на турнира по белот на 200 метра оттам, отстрани на “копчетата”…

За сметка на това, освен тези държавни служители, които пазят предизборните щабове на политическите ни партии, част от които така добре обещават Ред, Законност и Справедливост, останалите също явно почиваха нейде сред шубраците на Градската градина или като тези четиримата - играеха карти някъде … Знае ли човек ???? Пък и смее ли да пита???

Е, аз явно смея да питам и сега ще пусна това мило видео и снимковия материал където сметна за добре, пък нека отново ми се разсърдят някои хора… Да видим какво обяснение биха дали този път, че предният беше нещо от сорта - шефът на 3-то районно РПУ-Пловдив : “Ние не сме получили абсолютно никакви снимки, защото нямаме интернет?!?!?!??!”

Смятам, че от Община Пловдив ще ми обърнат поне малко внимание, дано имат и интернет, че тогава не знам вече какво ще си помисля за милионите левове, инвестирани по какви ли не измислени проекти, та дано да са си платили хората интернета… Дано…

Не знам в коя нормална държава играта на белот от пазителите на закона се счита за нещо нормално, но явно в нашата България, всичко това е нормално. Доколкото си спомням, в обиколките си по света, такова нещо е подсъдимо, даже се счита за абсолютно поругаване на закона, както и неуважение към пагона, отличителните знаци или значката, които носиш.  Да не говорим да го правиш пред обществото, необезпокояван от нищо, защото явно си НАД ЗАКОНА ?!?!?!

Гади ми се честно казано. Все си мислих, че ще намаляват такива случки, то и кой знае какво не се е случило в действителност, но ми е гадно защото в случай, че нещо стане на вас, ваш роднина или приятел, гаджето ви и тн и тн, вие не можете да разчитате по никакъв начин на тези хора, вие бихте били тези, които първи трябва да осъдите такова абсолютно поругаване и пренебрежение към закона, защото точно този закон е вашата сигурност.

Ще ми се това да беше някаква случайност или виц, но съм сигурен, че дори в този час - 04:38 сутринта, играта на белот е във вихъра си… Просто не ми се занимава да ходя да ги снимам и сега… И без това цялата ситуация е повече от отвращаваща…

Следващите материали оставям на вас, вашите данъчни декларации, социалната ви активност, общественото ви самосъзнание, загрижеността за добруването на обществото, на съвестта ви както и да прецените истина ли са те или са плод на моето въображение… Честито на печелившите в белота!

Scandal - Municipal Guards Playing Belot during service ?!?!!?!? (VIDEO)

http://www.youtube.com/watch?v=0D2T60L56vA(VIDEO)

image image

image image

image image

image image



Тагове:   main street,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pulsar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 860827
Постинги: 398
Коментари: 259
Гласове: 2246
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930