Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2015 12:32 - Интервю на Кори Гуд по радио “Out of this World” - 18 септември 2015
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3503 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Интервю на Кори Гуд по радио “Out of this World” - 18 септември 2015

с Тед Мар (Ted Mahr)

Акценти

Кори Гуд споделя, че още от 6-годишна възраст е бил включен в секретната военна програма MILAB, където е бил трениран за развиване на неговите екстрасензорни способности. Първото му преживяване извън Земята е било в пред-тийнейджърска възраст, когато е бил включен за кратко време да участва в Съвета на Супер Федерацията, когато тайното Земно правителство тъкмо получило място в този Съвет.

По-късно, на 16-годишна възраст той бил включен в Тайната Космическа Програма.

Тед Мар споделя, че самият той контактува с Посланика Trwellian от Галактическия Съюз на Серес (Galactical Alliance of the Seres), който му казал, че хора от други извънземни цивилизации живеят по хиляда години и повече.

Алекс Колие (Alex Collier) споделил, че Андромеданците, например, живеят още по-дълго, до три хиляди години.

Според Кори Гуд много извънземни могат технологично да удължават живота си, като лекуват телата си и предотвратяват някои блокажи в ДНК. Хората на Земята стареят по-бързо, защото теломерите в нашата ДНК започват да се скъсяват и разкъсват, под въздействие на космическата радиация. Някои подземни цивилизации имат по-дълъг живот, като живеят под повърхността на Земята....

Според Кори, от Алианса "Тайни Космически програми" са му казали, че ще има масивно публикуване на информация, събитие за пълно разкриване, което ще включи и цялата информация, събрана от Едуард Сноудън. Много информация за Тайното правителство на Земята, за техните престъпления против човечеството. За Тайните Космически програми и за различните извънземни. Наскоро е имало хакерски мега-атаки и е била измъкната много информация. Съюзът е извършил тези атаки. Цялата тази информация е събрана и подготвена, но преди да бъде публикувана, спящите маси на човечеството трябва да се събудят, да отворят очите си, за да са готови да видят тази информация. Ще се случи нещо, което да е смущаващо, евентуално от рода на глобален икономически проблем, който да събуди хората, да се разгневят и да започнат да искат повече от тази информация. Това ще даде възможност да се публикува тази информация.

Катализатор може да стане например, ако хората в Америка разберат, че голяма част от техните данъци се използват от Интерпланетарния Корпоративен Конгломерат за дейности на Луната и на Марс.

Също и като разберат за междупланетарната търговия с хора. Първоначално различни извънземни групи отвличаха хора. Тайното правителство на Земята позволи това, като в замяна получаваше технологии. Когато започнахме да развиваме нашата собствена Тайна Космическа програма, работейки с други извънземни, ние разработихме наистина развита инфраструктура и космическа програма и бяхме в състояние да предотвратяваме много от тези отвличания. Интерпланетарният Корпоративен Конгломерат (ICC), които са неморални хора, започнаха да гледат на хората от земята като на стока и самите те започнаха да отвличат хора. Хора отвличаха хора и започнаха да търгуват с тях, да ги предават на различни извънземни групи в замяна за технологии от различни части на галактиката.

Компании като “Боинг” са част от този Интерпланетарен Корпоративен Конгломерат. В  него участват не само американски компании, но и компании от всички Западни нации - от Европейския съюз, Австралия.. Има много европейски компании... Има и японски и китайски, но не са толкова много. Повечето са западни...

Сега се очакват масивни енергийни промени и много от драконианците и рептилите искат да напуснат Слънчевата система, но Алиансът на Съществата от Сферите (
Sphere Being Alliance) не им позволява. Те са създали външна бариера, която не позволява напускането на Слънчевата система на Съюза на Драконианците и на други извънземни, които са тук от много десетки хиляди години, участвайки в така наречения “Голям експеримент”.  Това са 22 различни програми, в които участва Супер Федерацията, за манипулиране на човешката генетика. Тези групи не са всичките негативни, има и позитивни, но от Алианса на Сферите са казали, че дори и най-позитивните от тях имат програма с известен процент “служене на себе си”. Така че всички те биват задържани тук и ще им бъде търсена отговорност за това, което са извършили.

Разбира се, трудно е да се прецени кое е позитивно и кое негативно. Хора, който търсят лечебен метод за рак в лаборатория, правят тестове върху животни и морално смятат, че "служат на другите", а не виждат, че това, което причиняват на животните, е нещо негативно.

Всичко е вибрация, вибрационно състояние. Когато се научим как можем да въздействаме на времето,  материята и пространството, ние можем да създаваме наистина красив свят, защото ние сме съ-творци, можем да сътворяваме нашата реалност чрез нашето съзнание.

Сините Авиани и Съществата от Сферите дойдоха тук, за да изравнят игралното поле и да не позволят на всичките тези същества, които помогнаха да се създаде тази бъркотия, да избягат, след като създадоха всичките тези проблеми. Същността на посланието на Авианите е, че изцяло от нас зависи да направим нещо по въпроса. Те нямат намерение да слязат долу и да отстранят тези негативни същества. Ние напълно имаме силата с нашето съ-творяващо съзнание. Ние не разбираме тази сила. Всички други същества и елитите напълно разбират нашата сила и я използват срещу нас, като техен инструмент. Все повече хора се събуждат и елитите губят хватката, с която ни държат. Все повече хора се събуждат и все повече хора медитират. Спомням си за един експеримент, когато 7000 души медитираха всеки ден за мир и това намали тероризма и престъпленията със 70-80%.

Tед дава следния пример:

На 25 юли 2014 г. той е имал интервю с Масару Емото. По средата на интервюто, в 15 ч. те направили експеримент. Тед помолил всички свои слушатели по света да изпратят любов и светлина на палестинците и израелците, които се биели по това време. Медитирали няколко минути. Той помолил по време на този експеримент на мисълта и намерението, израелците и палестинците да сключат 12-часово примирие, за да се даде храна и медицинска помощ на ранените.

Вечерта в 20 ч. той пуснал CNN и чул, че палестинците и израелците току-що спонтанно се споразумели за 12-часово прекратяване на огъня, за да се  помогне на ранените и за доставяне на храна и лекарства. Тед бил много щастлив, че неговият експеримент бил успешен, че е имал такъв чудесен ефект.

Кори: Каква сила има такова просто послание всеки ден да станем по-обичащи и "служещи на другите", прощаващи на другите и на себе си и да работим за повишаване на нашите вибрации. Може би е достатъчно 1% от хората на Земята да се събудят и да започнат да медитират, да станат любящи и в “служба на другите”, това би променило света много бързо.

Елитът е много уплашен от това събуждане, което се случва.

Накрая Тед предлага на слушателите да се включат в молитва за децата от Фукушима – водата около Фукушима да се изчисти, да се изчисти радиацията около Япония. Молитвата, предложена от Масару Емото, е много проста. Повтаря се няколко пъти:

Вода, ние съжаляваме.
Вода, моля те да ни простиш.

Вода, ние те обичаме.
Вода, ние ти благодарим.

С тази проста молитва изпращаме любов и светлина за децата и хората от Фукушима и Япония.

Целият текст на интервюто на английски:
http://spherebeingalliance.com/blog/interview-with-corey-goode-on-out-of-this-world-radio.html

 

Свързана статия:
Космическо разкриване - Въведение
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/09/04/kosmichesko-razkrivane-vyvedenie.1389061




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572756
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол