Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2010 16:56 - Badzhakov - Angeloff Projects и малко размисли за изкуството…
Автор: pulsar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1414 Коментари: 0 Гласове:
3



Винаги съм казвал, че добрата реализация може да се осъществи САМО с добър екип. В този случай ще Ви презентирам мои работи, обработени впоследствие от дизайнера Георги Ангелов, с който работим вече от доста време. Резултатите са повече от показателни, че концептуалната заложба в един проект може да доведе до уникални решения. Всички тези проекти са възможни само и единствено при една добра заложена основа, много часове работа и години вътрешно усъвършенствуване като имам предвид не само в професионален план, а и в общ такъв.

Средата определя и творчеството ни. А в тази насока на мисли в България творчество се създава изключително трудно да не кажа почти невъзможно и е винаги с цената на огромен труд и борба с реалността. При това, предпоставки за креативното се намират все по-трудно и по-трудно или ние сме под влиянието и ограничението на злобата, завистта и подмолното, което залива българския творец ежедневно.

И все пак оставам позитивен, защото проекти като този ще има и се надявам да са все повече и повече. Съзнанието работи, мислим и създаваме!

Специални благодарности на Соня, Руми, Ива, Радмила, Криси и всички онези, които с професионализма си правят моите фотографии да са това, което са! Благодаря ви !

Сега ви представям моето творчество в областта на фотографията, пречупено през призмата на Георги Ангелов и неговите асоциации за ArtWork. Надявам се да ви харесат!

Любов и Благодарност

Reach for the stars - Photography by ©Pavel Badzhakov-Pavzo; Artwork by George Angeloff; model: Rumi; Makeup: Kristina Nestorova

image image

Zebras - Photography by ©Pavel Badzhakov-Pavzo; Artwork by George Angeloff; model: Radmila; Makeup: N/A

image image

Blood - Photography by ©Pavel Badzhakov-Pavzo; Artwork by George Angeloff; model: Sonq; Makeup: N/A

image image

Tears - Photography by ©Pavel Badzhakov-Pavzo; Artwork by George Angeloff; model: Jimmy; Makeup: N/A

image




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pulsar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 859740
Постинги: 398
Коментари: 259
Гласове: 2246
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930