Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2008 00:19 - ЗА КАКВО ИЗОБЩО ИДЕ РЕЧ В ТАЯ ШИБАНА ДЪРЖАВА ?!?!?!
Автор: pulsar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1148 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 17.12.2008 00:20


Не ми се обяснява наред, за това направо ще си позволя да копирам една статия на човек, който много уважавам и ценя. Сами преценете защо и как да съдите…

Те искат да родят деца на България!

http://princesss.blog.bg/viewpost.php?id=266377

Ето и самата статия с личното ми мнение отдолу


Уважаеми господа депутати,

според вас в цивилизована държава ли живеем или в джунгла?След като се возите в Мерцедеси, имате имоти за милиони левове и се храните на наш гръб, значи не живеем в джунглата, нали?

В цивилизованите държави с отрицателен демографски прираст, каквато е България, държавата прави всичко възможно, за да се раждат деца.Вие, уважаеми, какво правите? Нищо.И не само, че не правите нищо, а и пречите на неродените деца да се родят.На път сте да провалите законопроекта за държавно финансиране на процедурите по асистирана репродукция.Тоест сте на път да решите хиляди бебета никога да не живеят, да не се родят дори.
270 000 хиляди български семейства не могат да имат рожбите си заради вас!Защото на вас не ви пука.Защото с 10-те милиона от бюджетният излишък предпочитате да си купите лимузини и да си увеличите заплатите или пък просто да ги откраднете, отколкото да помогнете на нещастните хора да се справят с диагнозата „стерилитет”.

Вие уважаеми, които знаете единствено да крадете и да ядете, знаете ли какво е да живееш с диагноза „стерилитет”?Знаете ли какво е да теглиш кредити, за да опитваш отново и отново да имаш дете? И знаете ли какво е да плащаш кредит за несъществуващото си дете, след поредният неуспешен “ин витро” опит? А знаете ли уважаеми, колко са тежки и болезнени процедурите на които жените ежедневно се подлагат, водени от едничката мисъл да имат дете? Не знаете, нали? Това не е като да си возиш мазния, дебел задник в Мерцедес и да ходиш на сбирки на тройната коалиция в Боровец.

Уважаеми депупат, чието име вашите колеги упорито крият, сигурна съм, че жените с репродуктивни проблеми са ви ужасно благодарни за предложението, че след като не могат да заченат „ин витро”, ще ги оплодите „ин виво”, но те оплодители си имат.Трябва им фонд за „ин витро” зачеване.От вас друго не искат.Иначе отзивчивостта ви е похвална – прекрасно е да подхвърлите шеговито на жена, която токущо е разбрала, че поредният й опит „ин витро” е неуспешен, че ще й направите бебе.Чудя се природно тъп ли сте или сте затъпял посредством праване на нищо.

Една процедура „ин витро” струва 5 000 лв.В момента здравната каса поема единствено медикаментите за процедурата и то само за един опит, тоест – около 1500лв. Като не ви е срам от хората, които са ви избрали, поне срам от комшиите да имахте – няма съседна на България страна, в която държавата да не поема цялата процедура „ин витро” и то 3 пъти.Да, правилно чухте - 3 безплатни опита „ин витро” за всяко семейство, което има диагноза “стерилитет”!!! Засрамете се, уважаеми!

На всички крадци, които в сряда ще гласуват „против” фонда за „ин витро” зачеване, пожелавам някой ден вашите деца да не могат да имат децата си, а вие да не можете никога да прегърнете внуците си!Самото тогава ще можете да разберете какво е да искаш да имаш дете, а някой некадърник да ти отнема това право!

10 000 000 лв. са равни на много родени бебета.За това внимавайте как ще гласувате, уважаеми!Е, знам, че щом не влиза във вашия джоб, никак не ви интересува и трогва, но безхаберието си има граници.Търпението на хората също!

270 000 български жени искат да раждат деца.Български деца. Те искат да родят деца на България.И имат правото да го направят!А вие нямате право да им отнемате това право!

Сяяяя….
ще карам наред…

Позагледах се в днешното “Слави” и да си споделя мненийцето и аз…

1-во. Госпожа Първанова да не си изписва вежди, защото всички едва ли помнят какво направи преди 3 години в сферата на стоматолозите… Направи пълно мазало.
2-ро Прекрасна идея да се помага на тези семейства и ВСЯКА преднамерена стъпка в политизацията на проблема означава, че дори и за една стотинка да има проблем, то някой вече я е изхарчил тази с’тинка…
3-то гусин Славчо да не си пуска лафовете от сорта “думам ти дъще, сещай са снао” по повод кой идва да управлява на следващите избори, защото и неговите “тайни” никак не са розови. Да речем, че помагайки с част от мръсните си пари може би ще си закупи малко акции от Ватикана и ще му пратят някоя и друга индулгенцийка…
4-то Да се гавриш с жена или дете е равносилно на убийство, независимо дали говорим в психически или физически план…
5-то Тези угоени говеда в Народното събрание изобщо не ги е грижа за какво става дума, защото точно Боре-то Китов, преди 3 седмици когато го видях, коментираше, че дереджето в Англия (където живее щерка му) не било хич розово, че станали много скъпи електронните цигари, с които отказвал пушенето… С една дума: БОЛИ ГО ФАРА ЗА СТЕРИЛНИТЕ МАЙКИ !!! Той човекът има щерка в Лондон да ‘рани и да облича, за к’ви 10 милиона ми говорите, па вземете му влезте малко в положение на човека… ?!?!?
5-то Онези, които са гласували днес с “въздържал се” ги чака съд, ама не реален, съд, който ще ги гори в техните си клади някой ден… Ама за съжаление дотогава тези дечица, които трябва да се родят може все още да ги няма… Буш го замериха с обувка. Смятам, че трябваше някой да му пръсне главата със снайпер. А нашите хубостници за това си своеволие да решават някви си 10 милиона все едно си купуват на щерките вибраторите в местния ХореМаг, заслужават смърт, не по-лека от тази на Чаушеско и затвор за това, че си позволяват да осъждат на преждевременна смърт неродените… МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА !!!

Аз, който от 30 години се водя от позитивизма и вярата в доброто у хората, днес реално загубих почва под краката си… Просто виждам как в най-скоро време нещото наречено Канада ще ме приюти и ще тегля майната на на тая Държава, щото Родината си я обичам, но няма да дам на тая Държава бъдещите си деца… И ще се постарая да стане точно така.

Мила ми Принцеске,
отново отразяваш точно и адекватно и знай, че много си те обичам !



Тагове:   държава,   Какво,   реч,


Гласувай:
0



1. princesss - Благодаря, че ме подкрепяш! Р...
17.12.2008 07:49
Благодаря, че ме подкрепяш!
Респект!
цитирай
2. novitejivotni - Много им се събра,
19.12.2008 06:13
и да не излизат с номера, че било "шега", пък хората не разбрали.Този път май ще има счупени глави. И трябва да има ! Ние сме си стадо, ама като опре до майчинство и деца, засяга всички ни...
Ето ги ( със снимки ): http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=5&action=show&gid=164.
Отне ми 3 минути.
Няма да е толкова трудно да намерят гадината, стига да има "медии" и "журналисти".
Разпространявайте този линк.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pulsar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 856817
Постинги: 398
Коментари: 259
Гласове: 2246
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031