Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2010 14:29 - TED talks - Gary Vaynerchuk: Do what you love или “Колко хляб има да изядем още?”
Автор: pulsar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2144 Коментари: 0 Гласове:
0



За пореден път попадам на уникално видео в сайта на ТЕД (смятам,че вече сте разбрали какво и защо е ТЕД) като този път ще споделя една лекция с вас, която откровено споделя и моята гледна точка за това по какъв начин да реализираме себе си в най-добра светлина когато говорим за работа и бизнес като цяло. В тази лекция Гари Вайнерчук говори за развитието на бизнеса си ( http://tv.winelibrary.com/ ) и за това как трябва всеки един от нас, който желае силно да се развива в областта, която харесва и е способен, на първо място да обича това, което прави! Ето за това нещо говоря и аз от толкова години насам!!!

Гари е автор на книгата, излязла през март 2009-та година - “Crush It! Why Now is the Time to Cash in on your Passion” която му носи и договор с Харпър Студио, за издаването на 10 книги, на стойност над $1млн. Този договор е уникален по рода си в света на издателите и успява още на 1-вата седмица от пускането на книгата му в продажба да достигне до 1-во място в листата на Amazon.com в графата бестселър за Уеб Маркетинг, 2-ро място на New York Times бестселър листата и 7-мо място в графата за бесселъри на Wall Street Journal ?!?!?!?

Е, надявам се тези кратки, малки факти да ви говорят МНОГО за това, що за бизнесмен е Гари … А аз започвам да издирвам книгата “Crush It! Why Now is the Time to Cash in on your Passion”в този момент !

Прехвърляйки ситуацията в реално време в България, съвсем откровено мисля, че Гари Вайнерчук може да бъде назначен като съветник по Труда и Социалната Политика на република България. Казвам това с абсолютната яснота, че ако това се сбъдне, било то дори в един хипотетичен вариант, най-вероятно, българчето ще хване и ще уволни прекрасния Гари на втората минута….

Питате се защо? Ами защото Гари Вайнерчук говори за себеотдаване, за милиони часове работа, за изграждане на бизнеса, за моделиране на бизнес концепцията, за една постъпателна и ясна визия в бизнеса, за любовта и вниманието към това, което правиш, за това да оставиш едно наследство след себе си, с което всички да се гордеят,  за споделянето - пълното споделяне, за търпението, за постоянството, за надграждането на всяка идея и нейното завършване, за брандиране, брандиране, брандиране…

Гари вмъква в идеята за работата и една нишка, която в България не е позната, а това е достойнството и отговорността към това, което СЪтворяваш… А това нещо го има в другите Татковини и най-вероятно в другите планети и космоси, вселени и тн. и тн., но в милата ни Родина?!?! Отговорът ви е повече от ясен, знам !

Но да оставим настрана за пореден път какво и как се случва в тази страна и да се обърнем към Гари, който ще покаже и разкаже как точно е направил своята бизнес концепция и какво му коства да я поддържа жива и динамична в съответствие с бързите промени, които ни заобикалят.

Това е един разговор за тези, които имат какво да чуят и да видят от един наистина преуспяващ млад човек - бизнесмен и активен наблюдател на бизнес насоките в нашето ежедневие, за всички които искат да подобрят своите показатели и най-вече да подобрят себе си! Защото промяната винаги започва от самите нас!

Представям ви Гари Вайнерчук - човекът, който не се церемони да попсува и да попръжва, да е директен и на моменти брутален в изказа си, но пък истински и успяващ и вярващ в хората, динамиката, бизнеса си и любовта към това, което прави! Ако и вие сте от този тип хора или тепърва започвате да изграждате своя бизнес модел в живота, моля заповядайте - Гари Вайнерчук

image

Gary Vaynerchuk @ TedTalks: “Do what you love” (video)

http://www.ted.com/talks/gary_vaynerchuk_do_what_you_love_no_excuses.html

Gary Vaynerchuk profile @ TedTalks - http://www.ted.com/speakers/gary_vaynerchuk.html

Gary Vaynerchuk official website - http://www.garyvaynerchuk.com/

Gary Vaynerchuk official business website - http://tv.winelibrary.com/

Gary Vaynerchuk @ Wikipedia: - http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk’s book: http://www.crushitbook.com/ - “Crush It!: Why NOW Is the Time to Cash In on Your Passion”

image




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pulsar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 860149
Постинги: 398
Коментари: 259
Гласове: 2246
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930